fbpx
 

Kliensem beszámolója az Boldog Párkapcsolat online tanfolyamról

Kliensem beszámolója az Boldog Párkapcsolat online tanfolyamról

Olvasd el kliensem őszinte beszámolóját a Tudatos Párkapcsolati Rendszer online tanfolyamról.

Kliensemmel az első személyes konzultációk során a munkával kapcsolatos kérdéseit beszéltük át, mivel ez volt a legégetőbb a számára. Persze a dolgok mindig összetettek és szinte minden mindennel összefügg.

Emiatt jött a következő lépcsőfok a párkapcsolat. 

Mivel már párkapcsolatban élt – de az elmondása szerint az gyakori veszekedésekkel és feszültséggel volt teli -, javasoltam, hogy végezze el az Boldog Párkapcsolat (Tudatos Párkapcsolati Rendszer) online tanfolyamomat. 

Jelenleg a tanfolyam vége felé jár, így megosztotta velem levélben az eddigi tapasztalatait. 

Azt gondolom, hogy a változás már most is jól látható, de inkább olvassátok el az ő “tollából” írt gondolatokat! 

A levelet módosítás nélkül adom közre:

“Amikor elkezdtem Krisztiánnak a Boldog Párkapcsolati Rendszer online tanfolyamát, még nem is sejtettem, hogy mire vállalkozom. Először úgy gondoltam, hogy csak egy újabb tanfolyam, ahol majd tippeket kapok, hogyan legyek boldogabb, sikeresebb. Annak ellenére, hogy még nem fejeztem be a tanfolyamot, már most tudom, hogy nagyot tévedtem. Ez valami teljesen más. Az ember életében vannak sorsfordító események, számomra ez is egy ilyen időszak.

Korábban is nagyon sok tanfolyamot és könyvet elolvastam önfejlesztés témakörében. Ezek általában néhány hétig adtak csak motivációt, illetve olyan tippeket, amik az idő előre haladtával a feledés homályába merült. Nyilván sok részük beépült, de így utólag visszagondolva ezek a képzések arra voltak jók, hogy tovább növeljék a már amúgy sem kis egómat.

Igen, nagyon egoista voltam.

Egyszerűen nem viseltem el a kritikát és ezt belevittem a párkapcsolatomba is. Olyan nem lehetett, hogy a másik félnek legyen igaza. Szavakban elismertem, hogy tévedtem, de utána ugyanúgy “lenyomtam” az aktuális páromat a kommunikációban.

Igen, ezt több párkapcsolatban is megcsináltam és nem jött a felismerés, egészen addig, amíg Krisztián egy személyes konzultáció során fel nem fedte ezt előttem.

Kegyetlen érzés volt.

Egész délután émelygett a gyomrom, megjelent mindez testi tünetként is.

Aztán a javaslatára elkezdtem a Tudatos Párkapcsolati Rendszer online tanfolyamot.

Az első pár nap egyszerű volt, aztán jött az első feladat. Írjam le a gondolataimat a meglévő és korábbi párkapcsolataimmal kapcsolatban. Ehhez pontos útmutatót és példákat is ad Krisztián, így egyszerűbb volt a feladat.

Majd ezt követően a rosszul berögzült minták elengedése következett, ami folyamatosan megkeserítette a jelenlegi párkapcsolatomat.

Néhány hét leforgása alatt jött az első siker.

A korábban tapasztalt heti szintű veszekedések elmaradtak. Érezhetően nyugodtabb lett a párkapcsolatunk.

Ez hihetetlen érzés volt és villámcsapásként jött a felismerés: Ha én változom, változik a párom is és maga a párkapcsolat is.

Elkezdtem tudatosabban kommunikálni, türelmesebben viselkedni és észrevettem azokat a mondatokat, amivel le akartam őt nyomni. Ezek viszonylag rövid időn belül szinte teljesen megszűntek. Bár jelenleg is vannak még olyan mondataim, amelyek ösztönösen, valahonnan egészen mélyről jönnek és a másik fél lenyomását eredményezi, de a kimondásuk pillanatában már kapcsolok és bocsánatot kérek vagy csak magammal beszélem meg, hogy ez most teljesen felesleges volt és nincsen szükség erre a fajta viselkedésre, mintára.

Türelmes vagyok magammal, mert tudom, hogy ez egy hosszabb folyamat.

Több, mint 3 évtized után eljött az a pillanat, amikor a tanfolyam következő részében a szüleimmel való kapcsolatot kellett tudatosabban szemügyre vennem. Tudtam, hogy ez nehéz feladat lesz, mert éreztem, hogy sok „dolgom” van. Olyan mintákat használok, amit tőlük hozok és beleviszek a párkapcsolatomba is. Ezek pedig inkább csak konfliktusokat eredményeztek.

Itt meg kell jegyeznem, hogy boldog gyerekkorom volt és most is jó kapcsolatot ápolok mindkét szülőmmel. Ez a feladat nem arról szólt, hogy a hibákat keressem meg bennük és a neveltetésükben.

Szeretem őket, de több olyan viselkedési minta alakult ki bennem, amit el kell engednem: például erős megfelelési kényszerem van az emberek irányában. Úgy gondolom, hogy akkor fognak szeretni, ha megfelelek nekik.

Sajnos még csak most, 34 évesen kezdem megérteni, hogy mit is jelent a feltétel nélküli szeretet és miért kell elengednem a rossz berögződéseket.

A megfelelési kényszer ugyanis csak az érem egyik oldala. A másik oldalán pedig ott voltak az elvárásaim másokkal és a párkapcsolatommal szemben.

Jelenleg ott tartok, hogy Krisztián útmutatásai alapján megírtam az úgynevezett „Kapcsolati Naplómat” mindkét szülőmről, majd elvégeztem a szükséges gyakorlatokat, amelyek segítenek ezeknek az érzéseknek, gondolatok és viselkedési minták feloldásában és elengedésében.

Nem szépítek, nagyon nehéz időszak volt ez. Nem volt könnyű az elmúlt egy hónap, de haladtam egyik napról a másikra. És a cél folyamatosan ott lebeg a szemem előtt: Boldog Párkapcsolatot akarok! Férfiként és nem gyerekként viselkedni a mindennapokban!

Folyamatosan lekommunikáltam a párommal, hogy éppen hol tartok és mit érzek és ezt ne vegye magára, mert ez nem róla szól. Nem miatta vagyok éppen rossz passzban.

Ezzel elértünk a jelenbe. Még dolgozik az egóm a túlélésért, mert újabb és újabb helyzetekbe kapaszkodik meg. A testi tünetek, mint például az émelygés, szorító mellkas, szívdobogás már a múlté. Ezek a lelkem üzenetei, amelyekre fontos odafigyelni. Most már jobban értem azt is, hogy egy-egy testi tünet mit is jelent.

A folyamatos megfelelési kényszer egy állandó feszültséget alakított ki bennem már kiskoromtól kezdve, ami miatt „remegős” a kezem. A gyakorlatok, amelyeket eddig végeztem segítettek a jelenbe hozni a figyelmemet, ami egy nyugodtság érzést hozott magával.

Napközben már többször észreveszem, hogy éppen feszült vagyok és ezzel a tudatos felismeréssel együtt el is múlik ez az érzés. El tudom magamat lazítani és el tudom engedni ezt a felesleges feszültséget. Egyik nap például már csak azt vettem észre, hogy nem remeg a kezem. Nagyon fura érzés volt.

Ezen a héten több olyan nap is volt, amikor elfogott egy megmagyarázhatatlan nyugodtság. Nem volt semmilyen külső esemény, ami ezt kiváltotta volna, ez mélyen belülről jött. Ezt hívják úgy, hogy összekapcsolódunk a tiszta éntudattal, a felettes éntudattal. Ez az érzés felér egyfajta kis „megvilágosodással” is. Ilyenkor azt érzem, hogy minden rendben van, minden a helyén van, férfi vagyok, szeretem magamat, van problémák, de mégis rendben van így és szép az élet.

A legjobb, hogy ehhez nem kell semmilyen gyógyszer vagy alkohol, bár ezeket sosem tartottam megoldásnak. Ehhez még csak nem is kell történnie semmi pozitív eseménynek.

Talán fura a szóhasználat, de úgy tudnám ezt megfogalmazni ennyi feszültséggel teli év után, hogy “ijesztően nyugodt” ez a pillanat. Mert még nincsen folyamatosan jelen. Csak pillanatokra vagy percekre.

Krisztián elmondta, hogy ez az az érzés, amiért dolgozunk, ez a cél.

Jelenleg azonban még mindig mennek kifelé a múltbéli érzések és feszültségek. Küzd az egóm a túlélésért. Próbál mindenbe belekapaszkodni. Tudom, hogy a cél az, hogy megtaláljam a belső nyugalmat és ez legyen a természetes. Ehhez meg kell tanulnom szeretni önmagamat és a figyelmet, a szeretet ne másoktól várjam.

Ebbe pedig maximum az egóm döglik bele.

Jelenleg megyek tovább az úton, az online tanfolyamon. A további tapasztalataimról ezután fogok írni.

Aki pedig azon gondolkodik, hogy elvégezze-e ezt a tanfolyamot, annak azt tudom mondani, hogy kezdje el minél előbb, annál hamarabb fogja megtapasztalni a változásokat. Gyökeresen fog megváltozni az élete, a párkapcsolata, a munkája a pozitív irányban!”

Frissítés: A tanfolyam befejezése utáni tapasztalatok

“Ahogy ígértem megosztom az újabb tapasztalataimat a tanfolyam végét követően.

Igaz, csak néhány napja fejeztem be a Boldog Párkapcsolat online tanfolyamot, de már több sikerélményem is volt. Ezeket szeretném veled megosztani röviden.

Amit biztosan ki tudok jelenteni, hogy tudatosabban élem a mindennapokat, mint korábban. Korábban sokat csapongtak a gondolataim a múltban és a jövőben. Most sokkal inkább a jelenben tudok lenni, a MOST-ban.

A korábbi belső feszültségek is kezdenek ritkulni és egyre többet érzem magam nyugodtnak. Jobban észreveszem, ha mégis feszült vagyok egy pillanatban. Ilyenkor tudatosítom, hogy mi okozza a feszültséget és könnyen el tudom magam lazítani. Ez így talán bonyolultan hangzik, de ez másodperc gyorsasággal történik, tehát nem kell agyalnom ezen.

Ami viszont látványosabb és számomra nagy siker, hogy a párkapcsolatom is kiegyensúlyozottabb lett. Folyamatosan azt kérdezi a párom, hogy “mikor lettél te ilyen fantasztikus?”.

Valójában nem fantasztikus lettem, hanem egyszerűen csak megtanultam Krisztián segítségével és a tanfolyamon keresztül, hogy mitől leszek férfi (és nem gyerek).

Például attól, hogy a régóta tervezett festést megcsináltam otthon? Vagy attól, hogy az évek óta halogatott autóvásárlás úgy néz ki, hogy a tegnapi nap folyamán megtörtént (még folyamatban van az adás-vétel)? Lehetséges… mert ez is a része. De legalább annyira fontos az, hogyan kommunikálok a párommal, hogyan fejezem ki a szeretetemet felé vagy éppen az, hogyan viszonyulunk egymáshoz a szexualitás terén. 

Ez a tanfolyam segíteni fog neked is, hogy megtaláld és megéld a nőiességedet vagy a férfiasságodat, ami a boldog párkapcsolat egyik alapja.

A tanfolyam befejezésével persze továbbra sincs vége ennek a folyamatnak, hiszen vannak “útravaló” feladatok, illetve ezeknek a változásoknak időt kell adni.

Végül ismét csak azt tudom mondani: ha nem éred be a motivációs cikkekkel és “tuti tippekkel”, amik csak látszat megoldást tudnak adni, csak ideig-óráig adnak lendületet, akkor inkább kezdd el Krisztián tanfolyamát.

Ez a tanfolyam valódi és tartós pozitív változást tud hozni az életedbe, és a (leendő) párkapcsolatodba!”

Ha szeretnéd Te is elvégezni a Tudatos Párkapcsolat online tanfolyamot és hasonló sikereket elérni, mint amit a kliensem is megosztott, akkor jelentkezz még ma!

Párkapcsolatban élek:

– Szívesen megtennék mindent, hogy kapcsolatom újra a régi lehessen!

Kezdd el még ma a Boldog párkapcsolat online tanfolyamot, hogy minél előbb megtapasztald a pozitív változásokat! Ha bármilyen kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban, keress bizalommal!Szingliként élek:

– Szívesen változtatnék annak érdekében, hogy méltó társat találjak!

Kezdd el még ma a “Vess véget a szingliségnek” online tanfolyamot, hogy minél előbb megtapasztald a pozitív változásokat! Ha bármilyen kérdésed van a tanfolyammal kapcsolatban, keress bizalommal!

A Tudatos Párkapcsolati Rendszerre 12 hónapos 100 %-os pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Ha a vásárlást követő 12 hónap alatt bármikor úgy érzed, hogy a Tréning hatására semmit nem változott az életed, akkor semmi mást nem kell tenned, mint ezt jelezni felénk, visszaküldeni a számlát és mi máris visszautaljuk Neked a teljes vételárat!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.

Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogatsz egy weboldalt, információkat tárolhat és/vagy kérhet a számítógépedtől, amiket Cookie-k formájában tárolnak a weboldalak. Cookie kezelésről itt tudhatsz meg többet.

These cookies are necessary for the website to function and cannot be switched off in our systems.

Ezek a Cookie-k az oldal működéséhez nélkülözhetetlenek, ezért nem is lehet letiltani őket.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services